Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, οι φιλόζωοι στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από την πρεσβεία της Ρουμανίας για τις χωρίς προηγούμενο απάνθρωπες σφαγές ζώων που συντελούνται εδώ και λίγο καιρό στην χώρα.

Στην Εμμανουήλ Μπενάκη 7, στο Ψυχικό, στις 19:00 το απόγευμα θα γίνει ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στη ''νόμιμη'' ευθανασία αδέσποτων που αποφάσισε η Ρουμανική κυβέρνηση και μόνο ευ-θανασία δεν είναι. Κυνηγοί κεφαλών αδέσποτων έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και σκοτώνουν αδιάκριτα, κουτάβια, ενήλικα ή στειρωμένα σκυλιά με όπλα, φόλες ή ακόμα και με τα χέρια τους.

Σοκαριστικές εικόνες με σκυλιά που αιμορραγούν ζωντανά ή που ουρλιάζουν από φόβο στα χέρια των κακοποιητών δολοφόνων τους κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας τη διεθνή κατακραυγή για τη Ρουμανία.

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ας δούμε πρώτα τι σημαίνει κλαίω. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου σαν αντίδραση σε κάποιο...

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί γιατί ο σκύλος σας παίρνει τροφή από το μπολάκι του και την τρώει...

Η πολύ φτηνή τροφή δεν είναι πάντοτε καλής ποιότητας αλλά και η πιο ακριβή δεν είναι απαραίτητα...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Χωρίς αμφιβολία τα ποντίκια δεν αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους. Θεωρούνται βρώμικα ζώα και όχι άδικα μιας και μεταφέρουν πολλές αρρώστιες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ποντίκια...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία ο σκύλος εξημερώθηκε από τον θεό Απόλλωνα για να συντροφεύει τη θεά Άρτεμη στο κυνήγι – τη σχέση του σκύλου με το κυνήγι μαρτυρά και η ετοιμολογία της λέξης...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.