Οι κηδεμόνες σκύλων θα σας πουν ότι οι σκύλοι τους έχουν προσωπικότητα! Η έρευνα που έγινε από το Michigan State University και δημοσιεύτηκε στο Journal of Research in Personality , αποκαλύπτει ότι αυτές οι προσωπικότητες είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν με τον καιρό ακριβώς όπως των ανθρώπων .

Photo by Patrick Hendry on Unsplash

Καινούργια έρευνα από το πανεπιστήμιο του Sussex, έδειξε ότι τα ζώα μπορούν να μυρίσουν καλύτερα μία πολύπλοκη μίξη από οσμές παρά ένα συγκεκριμένο συστατικό. Οι ανάμικτες οσμές γίνονται πιο γρήγορα και πιο αξιόπιστα αντιληπτές από τους οσφρητικούς υποδοχείς, από ότι ή μεμονωμένες μυρωδιές. 

Έρευνα αναφέρει ότι τα σκυλιά ήρθαν αντιμέτωπα με τις ίδιες "πρακτικές γενοκτονίας των Ευρωπαίων αποικιοκρατών" όπως και οι ιθαγενείς. Οι Ευρωπαίοι αποικιοκράτες με τον ερχομό τους στην Αμερική, σχεδόν εξαφάνισαν τα σκυλιά τα οποία ζούσαν με τους ιθαγενείς για χιλιάδες χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βόλτα με τον σκύλο στην βροχή είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι κι αλλιώς ο σκύλος πρέπει να...

Σκεφτήκατε ποτέ να δώσετε στον σκύλο σας όνομα από την αρχαία Ελλάδα. Η ελληνική μυθολογία είναι...

Ένα αρκετά δημοφιλές βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ και δείχνει ένα σκύλο να επιτίθεται και να...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Χωρίς αμφιβολία τα ποντίκια δεν αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους. Θεωρούνται βρώμικα ζώα και όχι άδικα μιας και μεταφέρουν πολλές αρρώστιες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ποντίκια...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Τα West Highland White Terrier ή αλλιώς Westie κατάγονται από τη Σκωτία. Η φυλή είναι αποτέλεσμα επιλεκτικής εκτροφής διαφόρων λευκών Terrier. Θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλής φυλές στην Μεγάλη...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.