- Details
- Category: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
Υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα σχετικά με την εκπαίδευση των σκύλων και την ηλικία τους. Πρέπει να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Είναι άλλο πράγμα η εκπαίδευση του σκύλου μας και άλλο η πρόληψη ή αντιμετώπιση ανεπιθύμητων συμπεριφορών.
- Details
- Category: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
Υπάρχουν σκυλιά που χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αγαπούν το νερό και δεν χάνουν ευκαιρία να παίζουν ή να βουτούν σε αυτό. Υπάρχουν όμως και σκυλιά που δεν τους πολύ αρέσει και το αποφεύγουν. Οι αιτίες είναι πολλές και τις περισσότερες φορές το λάθος είναι δικό μας.
- Details
- Category: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
Είναι σύνηθες φαινόμενο της Ελληνικής πραγματικότητας ο οποιοσδήποτε έχει δει στο YouTube τέσσερα-πέντε βίντεο εκπαίδευσης σκύλου και τον έχει μάθει να κάθετε ή να κάνει και καμία κωλοτούμπα, τον ονομάζει εκπαιδευμένο. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις. Έχω γνωρίσει κηδεμόνες που έχουν εκπαιδεύσει τον σκύλο τους, σε βαθμό να μπορεί να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα, με μεγάλη επιτυχία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα | Χαρούμενος ή θυμωμένος, ο σκύλος σας μπορεί να το καταλάβει
Πολλοί άνθρωποι ήσαν ήδη σχεδόν σίγουροι, αλλά τώρα μια νέα αυστριακή επιστημονική έρευνα έρχεται...

Tug-of-war - Ένα ωφέλιμο παιχνίδι για τον σκύλο σου, αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή!
Τι είναι το tug-of-war; Είναι ένα παιχνίδι που έχει τις ρίζες του κάπου στην αρχαία Αίγυπτο, Κίνα...

Είναι το θαλασσινό νερό επικίνδυνο για το σκύλο μου;
Το παιχνίδι με το σκύλο μας στη παραλία είναι κάτι που ευχαριστεί όλους μας αλλά εγκυμονεί...