ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ WWW.LIVINGWITHDOGS.GR

Το www.livingwithdogs.gr είναι μια ιστοσελίδα ενημέρωσης με έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες. Παρ' όλα αυτά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ, ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ. Το www.livingwithdogs.gr δεν αντικαθιστά τον κτηνίατρο σας.

Η Συγκατάβαση Σας

Η χρήση του www.livingwithdogs.gr από τους επισκέπτες/χρήστες συνεπάγεται την αποδοχή των παραγράφων Όροι και Προϋποθέσεις. Επισκεπτόμενοι το www.livingwithdogs.gr, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες του www.livingwithdogs.gr και παρέχοντας πληροφορίες στο www.livingwithdogs.gr, συνεπάγεται την αποδοχή των παραγράφων αυτών. Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τις παραγράφους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του www.livingwithdogs.gr. Στην περίπτωση που οι επισκέπτες/χρήστες δεν τους αποδέχονται πλήρως, μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε χρήση του www.livingwithdogs.gr. Το www.livingwithdogs.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να τροποποιεί τις παραγράφους Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης, χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών.

Το www.livingwithdogs.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές

Το περιεχόμενο του www.livingwithdogs.gr, όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στο www.livingwithdogs.gr ("Περιεχόμενο") χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.

Το Περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των ειδικευμένων κτηνιάτρων ή άλλου ειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου ή κάποιας πληροφορίας που διαβάσατε στο www.livingwithdogs.gr.

Στην περίπτωση που πιστεύετε ότι έχετε μια έκτακτη ιατρική ανάγκη, επικοινωνήστε άμεσα με τον κτηνίατρο σας. Το www.livingwithdogs.gr δεν συστήνει και δεν προτρέπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις, ιατρούς, προϊόντα, διεργασίες, γνώμες ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να αναφέρονται στο www.livingwithdogs.gr. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης του www.livingwithdogs.gr βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από το www.livingwithdogs.gr, ή από το προσωπικό του www.livingwithdogs.gr, ή από οποιονδήποτε εμφανίζεται στο www.livingwithdogs.gr, αυτό γίνεται με αποκλειστικά δική του προσωπική ευθύνη.

Το www.livingwithdogs.gr έχει το δικαίωμα να αρνηθεί:

  • Την καταχώρηση αγγελίας πώλησης σκύλων από ιδιώτες. Εξαιρούνται οι επαγγελματίες εκτροφείς. Για την ανακοίνωση της γέννας απαιτείται ο κωδικός F.C.I. του εκτροφείου. Το www.livingwithdogs.gr έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την δημοσίευση σε περίπτωση που εκκρεμούν μηνύσεις κατά του εκτροφέα.
  • Την καταχώρηση διαφήμισης pet shop ή άλλης επιχείρησης που εμπορεύεται κατοικίδια ζώα.


Ευθύνη Επισκέπτη/Χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του www.livingwithdogs.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

Το www.livingwithdogs.gr δεν γνωρίζει την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων που διαφημίζονται στις σελίδες του. Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του www.livingwithdogs.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται από κακή, αθέμιτη χρήση ή ποιότητα των υπηρεσιών και προιόντων.

Το www.livingwithdogs.gr δεν γνωρίζει προσωπικά κανέναν από τους επαγγελματίες κτηνιάτρους, groomers που αναφέρονται στις σελίδες του. Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του www.livingwithdogs.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται από επιλογή των εν λόγο επαγγελματιών.

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.livingwithdogs.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του website, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του www.livingwithdogs.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το www.livingwithdogs.gr και χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος website και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Χρήση Περιεχομένου

Το www.livingwithdogs.gr σας εξουσιοδοτεί να δείτε ή να κατεβάσετε ένα και μόνο αντίγραφο του υλικού, αποκλειστικά για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση, εφόσον συμπεριληφθεί η ακόλουθη σημείωση περί πνευματικών δικαιωμάτων: Living With Dogs © 2011-2020 All Rights Reserved. Ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος ή και άλλες ενδείξεις ή δικαιώματα προέλευσης που μπορεί να συμπεριλαμβάνονται στο περιεχόμενο.

Οποιοιδήποτε ειδικοί κανονισμοί διέπουν τη χρήση λογισμικού και τη χρήση άλλων στοιχείων που μπορεί να περιέχονται στο www.livingwithdogs.gr, δύνανται να βρίσκονται και σε άλλα σημεία του www.livingwithdogs.gr και υπάγονται επίσης στους όρους και διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων, με ειδικές αναφορές.

Το σύνολο του περιεχομένου του www.livingwithdogs.gr αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα δικαιώματα του περιεχομένου παραμένουν στο www.livingwithdogs.gr ή τους συντάκτες αυτού. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου που δεν επιτρέπεται ρητά βάσει των παραπάνω Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης, αποτελεί παραβίαση των όρων αυτών και καταστρατηγεί τους Νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, κατοχύρωσης εμπορικών σημάτων κ.λ.π. Ο/οι δικαιούχος/οι έχει τη διακριτική ευχέρεια να αλλάξει ή καταργήσει το περιεχόμενο ή την παρουσία του www.livingwithdogs.gr, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Όλα τα δικαιώματα που δεν αναφέρονται ρητά στο παρόν, επιφυλάσσονται υπέρ του www.livingwithdogs.gr  και των συντακτών του.

Στην περίπτωση παραβίασης των παραπάνω Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης, η άδεια χρήσης του περιεχομένου τερματίζεται αυτόματα και υποχρεούστε άμεσα να καταστρέψετε οποιοδήποτε αντίγραφο του περιεχομένου ή τμήματος αυτού έχετε κατεβάσει ή εκτυπώσει.

Περιορισμός Ευθύνης του www.livingwithdogs.gr και των Συντακτών του

Επισημαίνεται ότι η χρήση της www.livingwithdogs.gr και του περιεχομένου του www.livingwithdogs.gr γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Η χρήση του www.livingwithdogs.gr συνεπάγεται την χρήση ενός μέσου (Διαδίκτυο) το οποίο είναι εκτός δικαιοδοσίας και ελέγχου του www.livingwithdogs.gr, των συντακτών και των συνεργατών του. Συνεπώς το www.livingwithdogs.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με το www.livingwithdogs.gr. Το www.livingwithdogs.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το www.livingwithdogs.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό website ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς ιούς ή άλλου επιζήμιου κώδικα.

Το περιεχόμενο του www.livingwithdogs.gr παρέχεται «ως έχει», χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. ΤΟ WWW.LIVINGWITHDOGS.GR, ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΚΥΡΡΗΣΟΝΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΚΑΘΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ, ΑΜΕΣΗΣ Ή ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΕΝΗΣ, ΘΕΣΠΙΣΜΕΝΗΣ Ή ΜΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ.

Το www.livingwithdogs.gr, οι συντάκτες και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το έργο τους να είναι αξιόπιστο, ακριβές, πλήρες, έγκυρο, ορθό και επίκαιρο. Παρ' όλες όμως τις ενέργειες και προσπάθειες τους, και χωρίς να περιορίζουν τα προαναφερθέντα, δεν αντιπροσωπεύουν και δεν εγγυώνται για την ακρίβεια, αξιοπιστία, πληρότητα, εγκυρότητα, ορθότητα, ή την επικαιρότητα του περιεχομένου, του λογισμικού, των κειμένων, των γραφικών, των υπερσυνδέσμων, ή των επικοινωνιών που παρέχονται από ή δια μέσου του www.livingwithdogs.gr.

Το www.livingwithdogs.gr, οι συντάκτες του, οι συνεργάτες του ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην www.livingwithdogs.gr δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε βλάβες (συμπεριλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, συμπτωματικές ή συμπερασματικές ζημίες, τραυματισμούς ή αδικαιολόγητο θάνατο, απώλεια κερδών ή ζημιές που προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα απώλειας δεδομένων ή διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας) που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του www.livingwithdogs.gr ή του περιεχομένου, είτε βασίζεται σε εγγύηση, συμβόλαιο, βλάβη ή σε άλλη νομική θεωρία, και είτε, ή όχι, το www.livingwithdogs.gr, οι συντάκτες του, οι προμηθευτές του ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στο www.livingwithdogs.gr, έχουν ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων βλαβών. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το www.livingwithdogs.gr.

Το www.livingwithdogs.gr, οι συντάκτες του, οι συνεργάτες του ή τρίτα πρόσωπα που αναφέρονται στην www.livingwithdogs.gr δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιοδήποτε ζημία, συμπεριλαμβανομένου και του θανάτου που μπορεί να προκλήθηκε από την χρήση ή την λανθασμένη χρήση του www.livingwithdogs.gr ή του περιεχομένου. Οποιεσδήποτε ασφαλιστικές απαιτήσεις προκύπτουν σχετικά με τη χρήση του www.livingwithdogs.gr, ή οποιουδήποτε περιεχομένου πρέπει να υποβληθούν μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία που συνέβη το γεγονός. Οι νομικές αποκαταστάσεις κάτω από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης είναι αποκλειστικές και περιορίζονται σε αυτούς ακριβώς που παρέχονται από αυτούς τους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης.

Διαφημίσεις, Αναζητήσεις και Συνδέσεις (Links) με Άλλες Ιστοσελίδες

Το www.livingwithdogs.gr μπορεί να παρέχει συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων. Μπορεί επίσης να επιλέγει και να δίνει προτεραιότητα σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, σύμφωνα με τους όρους αναζήτησης που εισάγετε, να επιτρέπει στους διαφημιζόμενους του να απαντήσουν στην αναζήτηση ορισμένων όρων με διαφημίσεις ή με το περιεχόμενο των χορηγών. Σε καμία περίπτωση το www.livingwithdogs.gr δεν συνιστά και δεν συνυπογράφει το περιεχόμενο από ιστοσελίδες τρίτων.

Το www.livingwithdogs.gr δεν ευθύνεται για το περιεχομένου τρίτων websites, websites που είναι μέσα σε frame του www.livingwithdogs.gr, websites που μπορεί να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του www.livingwithdogs.gr, είτε πρόκειται για αποτέλεσμα αναζήτησης, είτε για διαφημίσεις τρίτων και δεν αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο ή την εγκυρότητά τους. Η χρήση ιστοσελίδων τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη και υπάγεται στους όρους χρήσης των ιστοσελίδων αυτών (και όχι στους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης του www.livingwithdogs.gr). Το www.livingwithdogs.gr δεν δεσμεύεται για κανένα διαφημιζόμενο προϊόν στην ιστοσελίδα του www.livingwithdogs.gr.

Αποζημιώσεις

Αποδέχεστε να υπερασπίσετε και να διασφαλίσετε το www.livingwithdogs.gr, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους, τους συντάκτες και τους συνεργάτες, από κάθε κατηγορία, ενέργεια ή απαίτηση, ευθύνες και διακανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων και χωρίς περιορισμό, των εύλογων νόμιμων και λογιστικών εξόδων που απορρέουν ή υπολογίζεται ότι απορρέουν από την παραβίαση αυτών των Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης.

Γενικοί Όροι

Το www.livingwithdogs.gr εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Το www.livingwithdogs.gr δεν ισχυρίζεται ότι το Περιεχόμενο είναι κατάλληλο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός Ελλάδας. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο μπορεί να μην είναι νόμιμη για κάποιες χώρες ή άτομα. Η πρόσβαση στο www.livingwithdogs.gr από χώρα εκτός Ελλάδας, γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση σύμφωνα με τους νόμους της χώρας σας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι

Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του www.livingwithdogs.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.livingwithdogs.gr και του επισκέπτη/χρήστη του www.livingwithdogs.gr και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Αποδέχεστε ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία για οποιαδήποτε φιλονικία με το www.livingwithdogs.gr, ή με οποιονδήποτε τρόπο σχέση με την χρήση αυτού, έχουν τα Ελληνικά δικαστήρια όσον αφορά οποιαδήποτε φιλονικία συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε απαιτήσεων εμπλέκουν το www.livingwithdogs.gr, τους συντάκτες του, τις θυγατρικές του, τους υπαλλήλους του, τους συνεργάτες του, την διοίκησή του, τους παροχείς τηλεπικοινωνιών και περιεχομένου του.

Αυτοί οι Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης διέπονται από τους Ελληνικούς νόμους. Εάν οποιοδήποτε τμήμα αυτών αποδειχθεί άκυρο, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπολοίπων Όρων & Προϋποθέσεων Χρήσης οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ.

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζοντας το αφιέρωμά μας στους σκύλους διασώστες, όπως συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε, θα...

Μία σχετικά νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν διερευνά εάν το παιχνίδι μετά από τη...

Το μέλι έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Το χρησιμοποιούμε στην διατροφή μας, σε...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Χωρίς αμφιβολία τα ποντίκια δεν αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους. Θεωρούνται βρώμικα ζώα και όχι άδικα μιας και μεταφέρουν πολλές αρρώστιες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ποντίκια...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Νονός τους θεωρείται ο King Charles ο 2ος που υπήρξε ηγέτης της Αγγλίας τον 17ο αιώνα. Μάλιστα η ιστορία λέει πως με νόμο είχε επιτρέψει στα King Charles να έχουν πρόσβαση οπουδήποτε! Ήταν παράνομο...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.