Την πόρτα του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων πέρασε σήμερα ο οδηγός του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνης ο οποίος δεν επέτρεψε σε ιδιοκτήτρια ζώου να το πάρει στην καμπίνα επιβατών, όπως ορίζει ο νόμος.

Ο Προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Χανίων κ. Τσουπάκης, η αστυνομία, μετά από μήνυση της ιδιοκτήτριας του ζώου, αναζήτησε σήμερα το πρωί τον οδηγό.

Ο οδηγός απουσίαζε από το χώρο του ΚΤΕΛ καθώς έκανε δρομολόγιο ωστόσο ειδοποιήθηκε για τις κινησεις της αστυνομίας και αποφάσισε, να παρουσιαστεί αυτοβούλως, στις αστυνομικές αρχές.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έδωσε κατάθεση και λίγο πριν τις 09:00 το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος ενώ η υπόθεση θα ακολουθήσει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Μπορώ να δίνω ανθρώπινα φάρμακα στον σκύλο μου; Η...

Το μητρικό γάλα είναι πολύ σημαντικό για τα κουτάβια, όπως και για τα ανθρώπινα μωρά. Η μητέρα...

Σας φαίνεται υπερβολικός ο τίτλος; Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω κείμενο και βγάλτε τα δικά σας...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Χωρίς αμφιβολία τα ποντίκια δεν αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους. Θεωρούνται βρώμικα ζώα και όχι άδικα μιας και μεταφέρουν πολλές αρρώστιες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ποντίκια...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Τα Yorkshire Terrier (αλλιώς και Yorkie) κατατάσσονται στις μικρές φυλές σκύλων. Η φυλή αναπτύχθηκε στο Yorkshire της Αγγλίας τα μέσα του 19ου αιώνα. Εκείνη την εποχή η δουλειά τους ήταν να κυνηγούν...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.