Pin It

Ξέρετε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν δακρύσει από χαρά όταν οι γονείς, τους πήραν δώρο, σκυλάκι ή γατάκι ή έστω ένα πουλάκι; Και πόσοι πολλοί έκλαψαν πικρά όταν έχασαν τον τετράποδο φίλο τους ή ακόμα και την δίποδη φτερωτή τους παρέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κατοικίδια ζώα εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι, μας μαθαίνουν στην παιδική ηλικία να είμαστε υπεύθυνοι, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε εγωιστές, να τηρούμε κανόνες στα παιχνίδια μας και κυρίως να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια!

«Oι ναυτικοί στα φορτηγά πάντα μια γάτα τρέφουν, που τη λατρεύουνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί, κι αυτή, σαν απ’ τη βάρδια τους σχολάνε κουρασμένοι, περήφανη στα πόδια τους θα τρέξει να τριφτεί».
Από το ποίημα του Νίκου Καββαδία «Οι γάτες των φορτηγών»

Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων» που οργανώνει η «Μαύρη Πάπια» από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους φίλους της, τα κατοικίδια ζώα, αυτά τα πλάσματα που χαρίζουν με την παρουσία τους αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα.

Συμμετέχουν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΒΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ, ΜΑΙΡΗΛΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΣΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΚΟΛΙΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΕΦΗ ΛΑΔΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥΡΓΑΛΗ, ΝΤΟΡΑ ΡΙΖΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΣΚΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΖΑΚΗΣ

Με αφορμή την πραγματοποίηση της έκθεσης «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων», η εταιρία εκλεκτών ζωοτροφών Sam’s field, προσφέρει μεγάλη ποσότητα τροφής για σκύλους και γάτες, η οποία θα παραδοθεί σε αρμόδιο φορέα του Δήμου Αθήνας.

Ευγενική χορηγία: Sam’s field, Ολιστική Διατροφή για σκύλους και γάτες (www.cosmospet.gr)

Photo credit: Γιώργος Αλεξανδράκης, Μαρία Βιλλιώτη


Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19.30
Διάρκεια έκθεσης: 23 Νοεμβρίου 2017 – 09 Δεκεμβρίου 2017
Καθημερινά: 13.00 – 22.00
Κυριακές: 17.00-22.00

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
www.blackduck.gr This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις πιο συχνές απορίες που έχουν οι πελάτες μου είναι εάν η στείρωση μπορεί να αλλάξει την...

Στους σκύλους αρέσουν τα ξύλα. Μπορούν και τα σπάνε με τα δόντια τους, τα μασάνε και κάνουν ήχο...

Η υγεία των δοντιών στον σκύλο είναι ένα παραμελημένο σχετικά κομμάτι της καθημερινής φροντίδας...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Tο τσακάλι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα παρεξηγημένο ζώο. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως «καθαριστής» της υπαίθρου, καθώς ως παμφάγο κυνηγάει τα τρωκτικά ενώ ταυτόχρονα «χτενίζει» τις...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Η φυλή είναι σχετικά πρόσφατη και χρονολογείται από το 1899. Ο αρχικός λόγος εκτροφής τους ήταν το μάζεμα των κοπαδιών και η φύλαξη τους από θηρευτές. Εάν και εμφανισιακά έχει πολλά κοινά με τον...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.