Ενα απάνθρωπο περιστατικό σημειώθηκε πριν από τέσσερις ήμερες, στην περιοχή Πέρδικα Θεσπρωτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thesprotia24.gr άγνωστος πυροβόλησε έναν αδέσποτο σκύλο στο κέντρο του χωρίου, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο σκύλος δεν μπορούσε να περπατήσει και σερνόταν, ώσπου μια κάτοικος, τον εντόπισε σε άθλια κατάσταση κάτω από ένα όχημα και ειδοποίησε το φιλοζωικό σωματείο Θεσπρωτίας. Οι άνθρωποι του σωματείου έσπευσαν στο σημείο, και μετέφεραν το ζώο σε κτηνίατρο της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εξέταση του άτυχου ζώου από τον κτηνίατρο, διαπιστώθηκε να έχει χτυπηθεί με πάνω από 300 σκάγια.
Πηγή: thesprotia24.gr / skai.gr
Η ταινία δεν είναι καινούρια, αλλά την γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι. Προβλήθηκε για πρώτη φορά...
O Snoopy το beagle είναι από τα πιο διάσημα σκυλιά στον κόσμο και έχει πιστό φίλο τον Charlie...
Το "Eating Happiness" είναι ένα ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε να... Σχετικα αρθρα...
ΝΕΑ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Quill - Μία συγκινητική ταινία. Η ζωή ενός σκύλου οδηγού τυφλών! [video]
ΝΕΑ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Ο Snoopy έγινε ταινία για όλη την οικογένεια! [video]
ΝΕΑ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Eating Happiness - Θα έτρωγες τον σκύλο σου; Ένα ντοκιμαντέρ γροθιά στο στομάχι [video]