DOG DAYS 2014, μια γιορτή αφιερωμένη στο σκύλο! Από το απόγευμα του Σαββάτου 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου, στο γήπεδο του Μαγνησιακού (Λεωφ. Αθηνών και Λαρίσης – έναντι ΚΤΕΛ) «Οι σκύλοι είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

 Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας αλλά και της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, είναι η βάση, πάνω στην οποία δημιουργήθηκε η εκδήλωση DOG DAYS 2014.

Το Σάββατο 14 (από τις 18:30) και την Κυριακή 15 Ιουνίου ελάτε να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στον σκύλο.

Το εξειδικευμένο κατάστημα KΑΤΟΙΚΙΔΙΟ – Αποστόλης Παλάσκας, διοργανώνει τη μεγάλη αυτή γιορτή σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο, με μια ευρύτατη ποικιλία από επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων, agility, dog dancing, υιοθεσίες, συμβουλές υγείας, διατροφής, καλλωπισμού και εκπαίδευσης και στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας και φύλακα.

Κεντρικό σημείο των DOG DAYS 2014 είναι ο Διαγωνισμός για την ανάδειξη του ομορφότερου σκύλου, που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 15 Ιουνίου. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας (αρκεί να είναι εμβολιασμένοι και να έχουν microchip). Τον διαγωνισμό συντονίζει και παρουσιάζει ο Σταύρος Πλουμιστός.

Για να λάβει μέρος και το δικό σας σκυλάκι, αρκεί να επισκεφτείτε τη σελίδα www.dogdays.gr και να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής, εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνόντας στο 210 77 94 529 ή με μια επίσκεψη στο pet shop Κατοικίδιο-Α. Παλάσκας που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 283, στο Βόλο.

Δωρεάν είσοδος και parking για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φυσιολογική ποσότητα νερού που καταναλώνει ένας σκύλος ημερησίως κυμαίνεται στα 40-60 ml/ κιλό...

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός  PET PARTNERS OF HELLAS (πρώην Athens Therapy Dogs), δημιουργήθηκε...

Συμπαθώ πολύ τον Harry Potter και θα ήθελα πολύ να έχω τις μαγικές δυνάμεις του... δυστυχώς δεν...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Χωρίς αμφιβολία τα ποντίκια δεν αρέσουν στους περισσότερους ανθρώπους. Θεωρούνται βρώμικα ζώα και όχι άδικα μιας και μεταφέρουν πολλές αρρώστιες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλα τα ποντίκια...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Ο άνθρωπος υπεύθυνος για την ύπαρξη των Jack Russell ήταν ο αιδεσιμότατος Reverend John Russell, ο οποίος άρχισε την δημιουργία της φυλής το 1819. Τα χρησιμοποιούσαν για το κυνήγι της αλεπούς γιατί...

PET MARKET

Τo PETVITAL ® DARM-GEL ρυθμίζει και σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα με βιολογικό τρόπο. Το Enterococcusfaecium είναι ένα ωφέλιμο βακτήριο που παράγει το γαλακτικό οξύ.