Ο σκύλος που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ήταν αλυσοδεμένος για 15 χρόνια στην πίσω αυλή ενός σπιτιού στο Suffolk County της Νέας Υόρκης.

Η ομάδα Guardians of Rescue πήρε ένα τηλεφώνημα για ένα σκύλο που χρειάζονταν σπίτι, αλλά μόλις έφτασαν συνειδητοποίησαν πως ο σκύλος είχε ανάγκη πολλά περισσότερα.

Ο Bear ήταν δεμένος με μία αρκετά βαριά αλυσίδα, βρώμικος από τις δικές του ακαθαρσίες και σε κακή υγεία. Ευτυχώς, ο «κηδεμόνας» του αποφάσισε να τον δώσει στην ομάδα χωρίς προβλήματα.

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον πάνε στον κτηνίατρο και για grooming. Στην συνέχεια αποφάσισαν να του δείξουν κάτι που δεν είχε δει ποτέ στα 15 χρόνια της ζωής του. Τον πήγαν στην θάλασσα.

Οι σωτήρες του σκοπεύουν επίσης να προσφέρουν στον Bear βόλτες στο πάρκο, ποιοτικά γεύματα και ένα ζεστό σπίτι και πολύ αγάπη.


Πηγή: Κυριάκος Αποστόλου

{cbrelatedarticle count="5" /}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διροφιλαρίωση είναι μία παρασιτική νόσος που προσβάλει κυρίως τον σκύλο και σπάνια τις γάτες....

Πλημμύρες, δασικές πυρκαγιές, έντονα έως ακραία καιρικά φαινόμενα, τείνουν να γίνουν από...

Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να αποθηκεύουν την τροφή του σκύλου σας πληρούν...

Newsletter!
Διαβάστε πρώτοι τα άρθρα μας

ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Tο τσακάλι θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα παρεξηγημένο ζώο. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως «καθαριστής» της υπαίθρου, καθώς ως παμφάγο κυνηγάει τα τρωκτικά ενώ ταυτόχρονα «χτενίζει» τις...

ΦΥΛΕΣ ΣΚΥΛΩΝ

Τα Rottweiler είναι μια από τις αρχαιότερες φυλές, κατάγεται από την Νότια Γερμάνια και είναι πιθανοί απόγονοι των Ρωμαϊκών σκύλων που πέρασαν από τις Άλπεις με τις Ρωμαϊκές λεγεώνες...

PET MARKET

Η καθαριότητα όταν έχουμε κουτάβι στο σπίτι (και όχι μόνο) μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Αυτό γιατί όσο και αν καθαρίζουμε το σπίτι συνεχίζει να μυρίζει και το χειρότερο, ο σκύλος συνεχίζει να...