- Details
- Category: ΚΟΥΤΑΒΙ
Ο «κανόνας» λέει πως, για να κάνει ένα κουτάβι μπάνιο, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 μηνών. Είναι πολύ φυσικό, πολλές φορές τα κουτάβια να λερώνονται και να μυρίζουν. Όταν δεν είναι με την μητέρα τους, η οποία τα πλένει με την γλώσσα της, είναι δική μας δουλειά να τα καθαρίσουμε.
- Details
- Category: ΚΟΥΤΑΒΙ
Δεν είναι μία ερώτηση στην οποία μπορούμε να απαντήσουμε με ένα απλό ναι ή όχι. Πολλοί σκύλοι μπορούν να πίνουν γάλα χωρίς να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά επειδή κανένας σκύλος δεν είναι ίδιος, θα πρέπει να έχουμε κάποια πράγματα υπόψιν μας.
- Details
- Category: ΚΟΥΤΑΒΙ
Ο εμβολιασμός των κουταβιών ξεκινά ιδανικά αμέσως μετά τον απογαλακτισμό τους, σε ηλικία 6-7 εβδομάδων. Ωστόσο, τα κουτάβια που δεν έλαβαν πρωτόγαλα καλό θα ήταν να εμβολιαστούν από την 4η ακόμη εβδομάδα της ζωής τους, καθώς δεν έχουν αποκτήσει μητρική ανοσία από το πρωτόγαλα, αντισώματα δηλαδή που θα τα προστατεύσουν από λοιμογόνες ασθένειες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ναι! Υπάρχουν εκπαιδευτές σκύλων με «μαγικές» δυνάμεις και ζουν στην Ελλάδα
Συμπαθώ πολύ τον Harry Potter και θα ήθελα πολύ να έχω τις μαγικές δυνάμεις του... δυστυχώς δεν...
Το μαγνητικό πεδίο της γης επηρεάζει το πως αφοδεύουν οι σκύλοι!
Εδώ και χρόνια επιστήμονες ερευνούν τις "συνήθειες τουαλέτας" των σκύλων. Μπορεί να μοιάζει...
Γιατί ο σκύλος σου τραβάει το λουρί στην βόλτα
Πολλές από τις συμπεριφορές που εμείς οι άνθρωποι ονομάζουμε "μη επιθυμητές", δεν είναι τίποτε...


